Рубрика: Առողջագիտություն, Uncategorized

Տանձի մուրաբա

Մենք Ուսումնական մառան նախագծի  համար որոշեցինք գնել տանձ և պատրաստել  տանձի մուրաբա: Մուրաբան պատրաստելու համար մեզ անհրաժեշտ է տանձ շաքարավազ և ջուր: առաջին հերթին տանձը լվանում և  կեղևազրկում ենք, հետո վրան ավելացնում ենք շաքարավազ և մի քիչ ջուր: Հետո եռացնում ենք և լցնում ենք բանկաների մեջ:

tan4.jpg

Автор:

Բարև և բարի գալուստ իմ ուսումնական բլոգ։ Ես Անահիտ Հովսեփյանն եմ։ 14 տարեկան եմ: Սովորում եմ Ավագ դպրոցի 10-րդ դասարանում։ Հուսով եմ բլոգումս կգտնես հետաքրքիր և օգտակար նյութեր։ Դե ինչ, բարի դիտում: <3

Добавить комментарий

Заполните поля или щелкните по значку, чтобы оставить свой комментарий:

Логотип WordPress.com

Для комментария используется ваша учётная запись WordPress.com. Выход /  Изменить )

Google photo

Для комментария используется ваша учётная запись Google. Выход /  Изменить )

Фотография Twitter

Для комментария используется ваша учётная запись Twitter. Выход /  Изменить )

Фотография Facebook

Для комментария используется ваша учётная запись Facebook. Выход /  Изменить )

Connecting to %s